zaterdag 24 april 2010

Houten reuzenknijpers



Ik werd erg blij toen ik Jurianne Matter een tijd geleden sprak, zij was namelijk bezig met een nieuwe header voor de reuzenknijpers. Een verpakking doet erg veel voor een product en mijn suggestie om de elastieken dan ook maar te veranderen van groen naar wit is ook nog doorgevoerd en erg mooi!
Jurianne en Lianne van Pingo de Mel hebben meteen foto's gemaakt zodat je kan zien waar deze reuzenknijpers voor gebruikt kunnen worden. Woorden zijn dan overbodig! Welk kind wil er geen tenten bouwen met dekens & lakens in de tuin
Wij verkochten ze al per 4 voor E16.95 en dat blijft zo daarnaast kun je ze nu ook per 2 kopen voor E9.50, helemaal handig -> ze passen door de brievenbus dus E2.50 verzendkosten

Rie Elise Larsen









Vorige week kwam de zending van Rie Elise Larsen binnen. 200 Vellen inpakpapier gestorteerd en rollen gemaakt van 10 vellen. De cadeaulint is een veel grotere klus, ''s avonds op de bank meet ik 2,5 m uit en maak een mooi klosje, fijn om alles klosjes naast elkaar te zien. T is veel te arbeidsintensief maar ik zou ook blij zijn als ik die lintjes zou ontvangen.

Het is hartstikke leuk om te zien waar meteen op gereageerd wordt en wat dus meteen verkocht wordt. Na al die jaren inkoop snap ik er nog steeds weinig van daarom blijft het waarschijnlijk ook zo leuk en boeiend. En zijn al heel wat gekleurde ophanghaken verkocht, inppakpapier met lint en de bladeren cadeau tag. Met al die materialen is het een feest om een cadeautje in te pakken en weg te geven.

donderdag 15 april 2010

eeBoo- kleurrijk speelgoed



Deze week kwam er een grote doos binnen met allemaal moois van eeBoo. De dozen, de inhoud de kleuren en kwaliteit...alles is even mooi. Wat een geweldige puzzels en spelletjes, handige meeneemformaat memories en een hartstikke leuk bingo spel!

dinsdag 6 april 2010

Genoeg inspiratie

Soms komen de ideeën van ver, soms van dichterbij, dat is ook best fijn want dat scheelt TNT gestress en inklaringskosten + BTW. Voor het najaar zijn wij bezig geweldige grote stempels die je op cadeau tasjes kan stempelen, op muren of kerstkaarten mee kan maken, mooi met witte inkt of met zilver (ook mooi voor op een jongens kamer).
En nog meer leuke dingen gezien, fijn dat er shops zijn waar je inspiratie kan op doen, de grenzen lijken dan niet te bestaan toch een voordeel van internet. In deze te leuke shop kwam ik deze tegen. Daar wordt je blij van....