maandag 31 januari 2011

Darling Clementine & Ferm livingDe marionettes van Darling Clementine blijven maar doorgaan, nu ook verkrijgbaar op porselein. T maakt eigenlijk niet uit hoe ze gebruikt worden ze blijven mooi.
En die geweldige kussens met aqua blauwe wybers en diagonale orange strepen, wil ik graag, erg graag voor op Silke haar kamer

vrijdag 28 januari 2011

Littlephant posters & puzzel by Camilla Lundsen
De posters van Littlephant zijn binnen!
Je wordt er spontaan blij en vrolijk van...toch een kleine beetje lente met de heldere frisse kleuren en die puzzel, die zo goed goed!

woensdag 26 januari 2011

Visje visje in het water


En toen kwam het pakje!
Porseleine beesten voor een kindertaart. Elke jaar een beestje erbij.
Aaron wordt in mei 6 jaar en heeft alvast gekozen, de blaadjes eter, krokodil, dinosarus, walvis, dolfijn en de giraf. En nu nog een paar maanden wachten

maandag 24 januari 2011

Zonniger dan zonnig geel

Ik heb al 6 jaar kunnen wennen aan de kleur geel, afschuwelijk vond ik het er was geen kleur lelijker dan geel. En toen kwam Aaron een uitgesproken optimistisch en vrolijk kind met één lievelings kleur, geel. Geen zacht geel of okergeel, zonniger dan zonnig geel.
Dus nu heeft hij een kamer met een prachtige gele muur, je wordt er vrolijk van het is vol energie.
PS begon met rood, taupe en aquablauw en sinds vorig jaar is geel erbij in gesplopen, nog niet zichtbaar in de shop maar het is al gebruikt in de adresstickers en de attentiekaartjes en wij verpakken ook in geel vloeipapier.
De bovenste foto's komen van Decor8blog en zijn ter inspiratie

Little Tree nieuw van Jurianne Matter


Dit zijn de eerste proefmodellen van little Tree van Jurianne Matter. Klein en bijzonder fijn!
Ik kan niet wachten tot ze er zijn, vind ze geweldig. Anders nieuwer grafischer en met mijn favoriete kleuren, vergrijsd aqua, petrol blauw, lime-ig olijf en veel rode appels.
Deze boompjes wil ik graag planten

maandag 17 januari 2011

Djeco 3 lagen puzzels


Deze 3 lagen puzzel is Djeco in topvorm!
Wat ontzettend goed bedacht, een puzzel over een puzzel met daar overheen nog een puzzel. Silke mocht de boomhuis puzzel testen, zij kreeg m toen ze 2 werd en die test heeft de puzzel heel goed doorstaan. Samen met de muziekpuzzel van Janod zijn dit haar lievelings puzzels.
Razendsnel heeft ze door hoe ze de lagen over elkaar moet leggen en elke keer is ze weer betoverd door de mooie plaatjes & beestjes.

zondag 16 januari 2011

Cavallini & Co masking tape in blikEr was enige twijfel..... niet over het tape, de dessins, het blikje etc....het ziet er prachtig en erg Cavallini & Co. Dit mooie vintage stationery merk is niet goedkoop maar de kwaliteit en de illustraties zijn zo mooi dat het ons inziens helemaal in verhouding staat.
Cavallini & Co is bij uitstek een trakatie voor jezelf of voor anderen en zo ook dit tape.
Het reguliere maskingtape is stukken gekoper maar ook nu zijn wij ervan overtuigd dat de dessins van de tapes en de kwaliteit de prijs meer dan goed maken.

Nu in de shop:
Paper tape van Cavallini & Co E21.95 * flora & fauna * alfabet * cijfers

woensdag 12 januari 2011

Darling Clementine- Woodland Serie


Eindelijk tijd gevonden om de nieuwste serie van Darling Clementine Woodlands online te zetten. De kaarten zijn prachtig, een enkeling van jullie heeft er al één ontvangen.
En de kussenhoezen zijn verpakt in luxe cadeaudozen (zie hieronder)..... maar het gaat natuurlijk om de hoezen.
Gemaakt van een stevige katoenen oxford canvas en geprint met de Vos of Uil uit de Woodlands serie op hun best, elegant, parmant en veren / vacht gepoetst!
De dienbladen zijn gemaakt van een heel licht en sterk berkenhoutsoort, geprint en daarna waterafstotend behandeld.
En ik heb geluk...ik kreeg de vos van Sinterklaas

dinsdag 11 januari 2011

Matroeska's van Suzy Ultman- Masha and Friends


Suzy Ultman ken ik van de matroeska's Masha and friends kaarten uit de shop, in haar etsy shop zag oa deze mooie print Sea of Love: aqua met orange en flessengroen ik weet al een plekje op Silke haar kamer.
In haar shop vind je ook de matroeska's als print en een hele mooie uilen print op een zeegroene achtergrond.


Sukie perpetual calender
Zal ik de kalender alvast klaar zetten voor Aaron?
Ik weet nu al dat hij deze sukie perpetual calender boom helemaal geweldig vindt. Hij wordt wakker, denkt na en zegt het is vandaag dinsdag 11 januari op de Iphone zoekt hij op wat het weer zal brengen.
Groep 2 : de dagen, data en het weer horen er op dit moment helemaal bij.
Of zet ik m toch maar op mijn eigen bureau? Het doet mij terugdenken aan het allerleukste verjaardagskaartje waar in de ballon je leeftijd stond ook met zo'n schijfje aan de achterkant.
Zouden ze nog bestaan deze kaarten?

maandag 10 januari 2011

Junzo Terada Happy animal kaarten 30 stuks E12.95Ze kwamen vandaag binnen en zijn nog mooier dan ik hoopte.
De 30 grote ansichtkaarten van Junzo Terada gebonden in een prachtige boekwerkje. De kaarten zijn verlijmd met zachte lijm op de rug van de omslag, dus geen uitscheurlijnen etc...en ook geen lijmresten als je ze eruit haalt.
De kaarten zijn net een slagje groter dan de standaard Nederlandse ansichtkaarten. En het boek is mooi, erg mooi. Het is een cadeaudoos, de 2 voorkanten sluiten als een overslag de ene kant over de andere kant en vormen zo een doos.
Junzo Terada is een Japanse illustrator uit Osaka zijn werk heeft een vintage uistraling met retrokleur gebruik.
30 kaarten kosten E12.95 én passen door de brievenbus (verzendkosten 2.50).

donderdag 6 januari 2011

Tweet Valentine van Mo Man Tai Design


Wat mooi een speciale limited edition Valentine je hoeft natuurlijk niet te wachten tot 14 februari. Deze rode tweet is groter en dikker en verpakt in mooi kraft papier met een prachtige sticker