woensdag 2 december 2009

Vazen & bloemen - Lenneke WispelweyIk heb iets met vazen, grote, kleine, hele oude, gekleurde, strak en landelijk voor elke boeket is er wel een geschikte vaas. Dahlia's, gladiolen, pioenrozen, franse tulpen, fresia's maar ook kastanje, bloesem- of bessen takken met de juiste vaas ben je klaar.
Met vazen is eigenlijk hetzelfde als met laarzen, als je mooie ziet dan is dat echt een aanvulling op je huidige assortiment en is er altijd plek voor een nieuwe! Zo kwam ik op de site van Lenneke Wispelwey (die niet eens zover hier vandaan geboren werd) en bewonderde haar mooie keramiek. Alles klopt de strakke vormgeving, de poederige kleuren gecombineerd met landelijke pioenrozen en overzoete taarten. Zelfs het goud element vind ik mooi terwijl ik een hekel heb aan goud net als aan zonnebloemen (behalve daar waar ze rijkelijk bloeien namelijk in Frankrijk).
Voor Lenneke is hier in huis genoeg plek, nu maar duimen dat de Sint het begrijpt of anders manlief want deze maand tikt de teller weer een jaartje door.

1 opmerking:

  1. Arnoud, wat een mooie vazen!!
    pakken, die hint! :-D

    C
    XX

    BeantwoordenVerwijderen