dinsdag 25 mei 2010

VersaCraft- stempelkussens voor textiel, leer, porcelein


VersaCraft voor stof, leer, ongeglacuurd porcelein, transperant papier (pergamijn), hout en andere poreuze oppervlakten. Versacraft is een traagdrogende inkt op waterbasis, zuurvrij en niet giftig. Na verhitten bijv met een strijkbout of een andere hittebron wordt de inkt permament.
Vandaag kwam er een verzoek van een klant en het is leuk om daarmee aan de slag te kunnen gaan. Zijn er stempelkussens waar permanent mee gestempeld kan worden op textiel?
Ik heb al vaker willen stempelen oa op rompers, slabben, een rand onderaan een jurkje maar ook op theedoeken, beddengoed, lakentjes en stof om bijv kussens van te maken. Handig als je een namenstempel van je kleine hebt en je dus overal haar of zijn naam kan stempelen, geen prikkende plakkerige labels maar een stempel die je overal kan gebruiken.
Deze VersaCraft stempelkussens komen eraan in 10 verschillende kleuren: stempelen, drogen, strijken en je stempel is gefixeerd. Elke stof krimpt na wassen en kan je stempel iets vervormen, wil je dat liever niet? Was dan eerst voordat je stempelt.
De pigment stempelkussens van VersaColor wordt qua kleuren uitbreid met wit en appelgroen, de uitverkochte kleuren worden weer aangevuld.
En er komen ook metalic stempelkussens in de kleuren zilver, goud en brons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten