vrijdag 25 juni 2010

Jonathan Adler- stationery


Zo vlak voor de zomer hebben wij ons nog even flink uitgeleefd zodat wij met een volle shop het najaar in kunnen gaan. Er komen nog zo ontzettend veel leuke nieuwe dingen binnen.
De divine twine staat al klaar, het is nog wachten op de houten klosjes en dan kunnen wij aan het werk, echte handgeklosde of handgewonde klosjes, manlief glimlacht en kijkt toe, weer zo'n leuk projectje (maar het garen is zo mooi en de kleuren nog mooier!)
De zending van Shinzi Katoh is binnnen, precies 8 weken van Japan naar hier, eerlijk gezegd had ik het pakket al opgegeven en Linda van TNT bracht zomaar op willekeurige dinsdag deze goede boodschap. De foto's zijn gemaakt maar moet nog bewerkt worden en dan kunnen ze allemaal de shop in...sommige staan er al! Maar er komt nog meer, meer tassen en allerlei memoblokjes.

Ook onderweg zijn de artikelen van Jonathan Adler, helaas kan ik geen andere foto's laten zien dan de artikelen die in de PS shop komen maar het bekijken van de Amerikaanse site is zeer de moeite waard. Jonathan Adler maakt prachtige dingen en de site is zeer de moeite waard, keramiek, textiel, wallart en een bijzonder stationery lijn. Heel kleurrijk, grafisch en met een bijzonder hoog: ik wil het graag hebben gehalte. Helaas zijn een aantal artikelen door de erorme hoge transportkosten weg gevallen: oa de papieren lantarens en de note cubes....maar zeg nooit nooit..wie weet de volgende keer én dan bestellen wij gelijk de geweldige plastic bekers mee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten