vrijdag 10 september 2010

Golden Nature ProductsDe wens voor een verzorgingslijn voor babies en kinderen bestond al een tijdje en bij het zien van de Golden Nature Products- balsems en zalven (gemaakt in Nederland) gingen wij meteen overstag: natuurlijke producten, mooi & eenvoudig en in de gewenste prijsklasse.
Gelukkig was Sarah zo aardig om een proefpakket toesturen want het kan er dan wel mooi uit zien en heel natuurlijk gemaakt worden, het allerbelangrijkste is dat het werkt én lekker ruikt.

Na potten Sudocreme en tubes Bepanthen moest ik even wennen aan de billetjesbalsem, het is dunner maar het smeert daardoor makkelijk en snel, fijn want zere billen moeten snel ingesmeerd worden en dat lukt met Bepanthen zeker niet. Na een dag smeren zag ik resultaat en na 3 dagen was haar uitslag helemaal weg, dus goedgekeurd! De slaapjesbalsem heeft een heerlijk schoon lavendel & mirte luchtje en de hoestjes/ verkoudheidsbalsem is afgelopen week voor het eerst getest. Op Silke haar kamer zijn de proefpotjes inmddels vervangen en voor Cato staat ook een serie de potjes klaar.

Alles potjes worden als cadeautjes verpakt, mooi om als kraamcadeautje weg te geven of jezelf cadeau te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten