maandag 28 mei 2012

LEESEdesign DIY Iphone hoesje 4S/4 + telpatronen


Wij hebben hele leuke klanten die met ons meedenken en ons tips geven, bij deze -vooral blijven doen! Deze tip is er eentje met een gouden randje en dat randje werkt nog dikker in samenwerking van Larie!, ByBjor, Ingela en PlanetFur- deze dames maakte orginele hoesjes voor jullie en Alja van Larie! zette deze allemaal op patroon, borduurkoningin noem ik haar.

En wat is dat nou precies zo'n LEESEdesign DIY Iphone hoesje 4S/4?
Een uniek DIY pakketje met een gekleurd Iphonehoesje, een naald en 3 kleuren DMC garen. Een instructieboekje is bijgevoegd en een kruissteekje borduren kan iedereen. Het hoesje is flexibel en de gaatjes zijn groot genoeg om te borduren. Je kunt je eigen patroon maken maar ook patronen bestellen. Gebruik max 3 DMC draadjes voor je patroon.
En je kan ook patronen kopen- je ontvangt dit telpatroon digitaal als jpg bestand, je kan je bestand opslaan op je Iphone of Ipad, vind je het fijner om van papier te werken dan print je het patroon gewoon uit. De kleuren voor het patroon zijn vrij indeelbaar en een indicatie.

Wil je nog meer inspiratie google op: LEESEdesign cross stitch case, cross stitch case of Leesedesign Neo-Stitch DIY Case 4S/4.

3 opmerkingen: