vrijdag 11 september 2009

Doe het zelf pakketten meisjes

Nog geen 2 weken online en via via via lees ik dat er in Australiƫ gesproken wordt over ons webshop, vereerd voelen wij ons en apetrots! Wij willen in Nederland een begrip worden voor leuke en unieke dingen voor kinderen maar misschien straks ook wel voor volwassenen. Onze inkoopervaring maakt dat wij ons ook makkelijk kunnen richten op het buitenland, het is niet altijd goedkoop maar wel uniek en dat willen wij graag zijn.
Via een aantal favoriete blogs surfen wij wekelijks de hele wereld over, er zijn zoveel mensen die mooie dingen maken. De komende tijd zullen wij dus aandacht gaan besteden wat er nog in shop te verwachten is, wat inmiddels op een boot onderweg is naar PSikhouvanjou.
Het is echt een voorrecht om bezig te zijn en aardige enthousiaste mensen per mail te ontmoeten. Zij zijn op hun beurt weer heel erg trots dat hun artikelen in Nederland verkocht gaan worden!
Ergens in november zullen deze doe het zelf pakketten-DIY aankomen, 4 bijzondere meisjes allemaal even mooi met daarbij een mini beestje
Wij hebben nog niet onze favoriet gekozen ach wij hebben nog even tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten