zondag 13 september 2009

INK + WIT kalender 2010 en meer moois


Precies 3 jaar geleden kocht ik in San Fransico onze eerste letterpress kaarten van Hello Lucky, ik vond ze niet goedkoop maar ze waren zo mooi! Ik bewaarde ze voor speciale gelegenheden en voor mensen waarvan ik wist dat zij deze kaarten wisten te waarderen.
Eigenlijk moeten jullie de kaarten ook zien (ergens medio november is dat mogelijk!), dat ze met de handgedrukt zijn zie je door de reliƫf die de druk in het papier achterlaat en je voelt het . De kaarten zijn van dik karton en de kleur is mat precies zoals vroeger ook onze geboortekaartjes waren (die werden toen ook nog met een boedrukmachine gedrukt! in Nederland zijn er nog 2 drukkers die op deze manier kaarten drukken). Heel even lieten wij ons verleiden om ook kerstkaarten van Egg press en Hello Lucky in te kopen, misschien voor nu nog een beetje te enthousiast en wellicht mogelijk voor kerst 2010.
Wat er wel aankomt van INK + WIT zijn kalenders 2010, 2008 & 2009 waren al zo mooi en wij kijken uit naar 2010. Er komen maar een enkel aantal stuks binnen en wij zullen er eentje weggeven!
Er komen uitnodigingskaarten voor kinderfeestje, prenten en mini notes met herten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten