vrijdag 25 september 2009

ZoekenzoDe afgelopen weken zijn wij vooral bezig met creëren van traffic of hoe dat ook maar in de wereld van webshops mogen heten. In eerste instantie gaat het om bezoekers en een heel klein percentage van die bezoekers 1 a 3% (als je het heel goed doet) zijn kopers.
Inschrijven bij startpagina's, blogs en verzamelpagina zoals zoekenzo en gespreidbedje. Deze week komt er een advertentie in de nieuwsbrief van zoekenzo, volgende week eentje in de nieuwsbrief van Bewuste ouders . De webshop moet nog beschreven worden als nieuwe webshop bij Flavourites zodat wij ook zichtbaar zijn als webshop bij Flavouriteslive. In november komt er een PSadvertentie in het boekje van BewusteOuders en staan wij op Flavouriteslive.

In de tussentijd zoeken wij door naar unieke, pure en handgemaakte artikelen, er is veel leuks te vinden maar veel sluit niet aan bij de shop. DIY cheese kit is wel een heel leuk cadeautje als je ergens gaat eten maar een houdbaarheids datum is niet handig, het gele eendje is lief en mooi maar een chinese beschrijving wordt wel een beetje moeilijk verkoopbaar en dan onze zwakte punt: deze mooie letterpress kaart Leeuw!
Veel is niet geschikt maar gelukkig vinden wij ook dingen die wel geschikt zijn, er komen mooie nostalgische boekstickers, een kleine familie/stamboom en naamtags zodat wij niet meer met dikke zwarte stiften de namen van onze kinderen op hun mooie tassen hoeven te krassen.

1 opmerking:

  1. ik zou toch zo naar de lokale Chinees gaan voor een vertaling van de handleiding :-) lief eendje... Boekstickers? leuk!
    C Xx

    BeantwoordenVerwijderen