vrijdag 20 november 2009

De eerste dag FlavouritesLIVE

10:00 De beurs gaat open en meteen stromen de mensen (vrouwen) binnen, wij worden overvallen door de drukte...het is immers vrijdag dus wat kan je verwachten? Tot 14:00 hebben wij het continue druk, leuk om alle mensen in de stand te ontvangen: kijkende potientiele klanten en veel kopende klanten. Onze 8 verschillende PSikhouvanjou kaartjes zijn heel erg favoriet en na een hele dag zijn wij door onze voorraad heen. Gelukkig hebben wij samen met kleine A. nog handgemaakte kaartjes gemaakt en die delen wij morgen aan onze bezoekers uit.
Gisteravond ontvingen wij de pers en ook vandaag komen ze nog regelmatig op bezoek in de stand...met een beetje geluk komen er in het voorjaar van 2010 verschillende artikelen in o.a LINDA, MAMA, KEK mama, 101-en woonideeen en wie weet wat de toekomst nog in petto heeft!

3 opmerkingen:

 1. Hé, leuk om te lezen, goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Arnoud en Correty,

  Ik vond het heel leuk om jullie op de FlavouritesLIVE te ontmoeten. Jammer dat mijn schoonzusje verder wilde want ik had nog graag even bij je rond willen snuffelen en ik heb niet eens een kaartje van je meegenomen... maar ik weet je te vinden al was het dit keer niet voor het dokterskoffertje...(sorry) Heel veel succes met de komende twee dagen maar volgens mij kan het niet meer stuk!!

  Liefs Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!! Dat klinkt heel goed allemaal, gefeliciteerd! Groetjes, Marlous

  BeantwoordenVerwijderen