woensdag 11 november 2009

Van Richarda- handgemaakte eekhoorns en pauwen van vilt


Jurianne tipte Richarda en een paar weken later staat hier een doos gevuld met prachtige eekhoorns en pauwen. Vol verbazing pak ik de doos uit, wat zijn ze mooi...nog mooier dan op de foto. De afwerking is prachtig, strakke eekhoorns en pauwen met een romantisch gehaakt lintje voor het Van Richarda kaartje, alles klopt.
Er zijn rammelaars met een rammeldoosjes voor 20,95, muziekdozen voor 34,95 en speciaal voor de kerst heeft Richarda eekhoorn kleintjes gemaakt. Ze zijn allemaal op flavouritesLIVE te koop en daarna ook in de shop. Eekhoorn: groen, kobalt, rood en wit en pauw: rose, rood en wit.
Helaas is er weinig tijd over om nieuwe artikelen in de shop te zetten, de kratten voor FlavouritesLIVE worden gepakt, prijzenlijsten geprint en besloten wat wel en niet mee te nemen. LIVE verkopen is toch even heel wat anders, alles staat keurig in dozen zodat wij makkelijk een bestelling kunnen inpakken.
Het is nu een georganiseerde chaos, prenten staan ingelijst klaar, spijkers, ophanghaken, trapje, steekkarretje en velen fruitkratjes alles moet mee en oh ja plastictassen i.p.v. dozen, een ouderwets bonnenboekje en portemonnee met wisselgeld (met de pin betalen kan ook!). Zou het allemaal in de stand passen wij zullen het zien, precies over een week zijn wij druk met het opbouwen van de LIVEshop.....en voor diegenen die niet komen...via de shop kan je ook gewoon bestellen...wij houden het allemaal in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten